معرفی 10 تا از بهترین مشاور ازدواج در تهران

ما در این مقاله به معرفی 10 تا از بهترین مشاور ازدواج در تهران پرداخته ایم ،مشاوره ازدواج یا زوج درمانی نوعی روان درمانی است که به زوج‌ها کمک می‌کند تا تعارضات را تشخیص داده و حل کنند و روابط خود را بهبود بخشند. به این ترتیب می توانید تصمیمات درست تری در مورد بازسازی و تقویت روابط خود بگیرند.

مشاوره ازدواج برای هر دو زوجین میباشد، اما گاهی اوقات یکی از زوجین ترجیح می دهد به تنهایی با یک درمانگر کار کند. برنامه درمانی هر زوج بستگی به شرایط خاص هر زوج دارد. ما بهترین مشاور ازدواج در تهران را به شما عزیزان معرفی میکنیم

مشاوره ازدواج یا زوج درمانگر چه کمکی می کند؟

زوج‌درمانی می‌تواند به زوج‌ها در ایجاد روابط صمیمانه کمک کند .

مشاوره ازدواج یا زوج درمانگر چه کمکی می کند؟

برخی از زوج ها برای درک بهتر از یکدیگر به دنبال مشاوره هستند. در واقع مشاوره می تواند به زوج های دارای روابط شکننده و به زوج هایی که قصد ازدواج دارند نیز کمک کند. مشاوره قبل از ازدواج بسیار مهم است و می تواند به زوج ها کمک کند تا درک عمیق تری از یکدیگر پیدا کنند و اختلافات قبل از ازدواج را حل کنند.

برخی از مشکلات رایج میان زوجین : مشکلات ارتباطی، مشکلات جنسی، درگیری‌های مربوط به تربیت کودک، سوء مصرف مواد، عصبانیت یا خیانت است

مشاوره ازدواج برای زوجینی که از خشونت همسر خود رنج میبرند و استرس و اضطراب دارند مفید است .

مشاوره ازدواج زوج ها را در جلسات درمانی راهنمایی میکند و مهارت های تقویت رابطه را به آنها آموزش میدهد

مهارت برقراری ارتباط باز و قدرت حل مسائل میتواند بسیار مفید باشد.

معرفی 10 تا از بهترین مشاور ازدواج در تهران

نحوه بحث منطقی درباره تفاوت میان زوجین

زوجین جوانب خوب و بد رابطه خود را بررسی میکنند و د مورد آن صحبت میکنند با این روش منابع درگیری های خود را بهتر شناسایی و درک می کنید. و سپس مشاور و درمانگر به آنها آموزش میدهد که چگونه مشکلات را بدون سرزنش شناسایی کنید و اوضاع را بهبود بخشند.مشاور ازدواج در تهران در بهترین مراکز درمانی میتواند بهترین گزینه برای زوجین باشد.

جلسات زوج درمانی

در جلسات زوج درمانی فضایی راحت را کشف خواهید کرد و احساس امنیت پیدا میکنید .

مشاور و درمانگر مسائل و صحبت های شما را با دقت گوش میدهد .

درمانگر به زوجین آموزش میدهد تا فضایی را در روابط خود ایجاد کنید که بتوانید ارتباطات را بهبود ببخشید. و نیازهای شریک زندگی خود را درک کنید.

درمانگر به زوجین آموزش میدهد که مانند یک دوست هم مسیر باشید و احساسات خود را به روشی سالم بیان کنیم.

درمانگر به زوجین آموزش میدهد تفاهم و هماهنگی در روابط خود به عنوان یک زوج ایجاد کنید.

جلسات زوج درمانی

در هنگام مشاوره ازدواج باید به نکات زیر توجه کنید:

در مورد مشکلات خود با مشاور راحت صحبت کنید.

عصبانیت را کنار بگذارید و در طول جلسات فریاد نزنید و با یکدیگر بحث نکنید.

سعی کنید با احساسات خود مقابله کنید.

در جلسات انفرادی حتما شرکت کنید تا مسائل و مواردی را که شما باید آن را برطرف کنید به شما آموزش داده شود .

برنامه درمانی به وضعیت زوجین بستگی دارد.برای زوجینی که اختلافات آنها واقعاً آشتی ناپذیر است و راه درست و مناسب پایان دادن رابطه است. مهارت های صحیح برخورد با شرایط و پایان دادن به رابطه به زوجین آموزش داده میشود.

زوج درمانی

زوج درمانی یک راه حل معجزه آسا نیست که تمام مشکلات رابطه را در زمان کوتاهی حل و درمان کند. در واقع زوج درمانی فرآیندی است که به تعهد، صبر و تلاش هر دو طرف نیاز دارد.

در جلسات زوج درمانی درمانگر به دنبال عیب یابی یا قضاوت شریک زندگی شما نیست. بلکه فرآیند یادگیری و رشد است که به زوج ها کمک می کند مشکلات خود را به بهترن شکل درک کنند و بهترین راه حل مثبت را پیدا کنند. زوج درمانی زمانی ماثر است که زوجین هر دو تلاش خود را برای بهبود رابطه داشته باشند.

چه زمانی به زوج درمانی نیاز داریم؟

چه زمانی به زوج درمانی نیاز داریم؟

داشتن ارتباط ضعیف: اگر ارتباط بین شما و همسرتان دشوار است، و بین شما مداوم سوء تفاهم ها یا درگیری وجود دارد که حل نشده باقی می ماند، زوج درمانی می تواند مفید باشد.

داشتن مشکلات جنسی: اگر مشکلات جنسی دارید و صمیمیت و ارتباط صحیح میان شما وجود ندارد، زوج درمانی می تواند برای شما مفید باشد.

مواجه با خیانت: خیانت تاثیر منفی بر روابط زن و شوهر دارد. اگر با خیانت روبرو هستند، زوج درمانی به برقراری ارتباط ماثر میان شما میتواند کمک کند.

داشتن مسائل مالی: اگر مسائل مالی و مشکلات اقتصادی دارید که میتواند به مرور بر زندگی شما اثر منفی بگذارد با یک مشاور در ارتباط باشید.

داشتن مسائل مربوط به اعتماد: اگر در رابطه شما اعتماد از بی رفته است و دچار سوء ظن شده اید از مشاور کمک بگیرید.

تغییرات در زندگی: تغییراتی مانند تولد فرزند، از دست دادن شغل یا نقل مکان، می تواند تاثیر زیادی بر روابط زوجین داشته باشد. در چنین مواردی، زوج درمانی می تواند به شما کمک میکند.

چه درمان هایی را می توان برای مشکلات زوج استفاده کرد:

چه درمان هایی را می توان برای مشکلات زوج استفاده کرد:

درمانگر انواع درمان را متناسب با هر زوج و مشکلات آنها انتخاب میکند

درمان متمرکز بر هیجان (ECT) : این نوع درمان بر پذیرش و درک عمیق عواطف و تجربیات زوجین در طول جلسات درمانی متمرکز است.

رویکرد گاتمن : این روش بر شناسایی الگوهای رفتاری و ارتباطی متمرکز است که می تواند موفقیت یا شکست یک رابطه را پیش بینی کند.

زوج درمانی آدلری رابطه زناشویی را به عنوان یک سیستم در نظر میگیرد و تمام رفتارها در سیستم در پرتو ادراکات، باورها و اهداف هر یک از شرکا معنا پیدا می‌کند،

درمان شناختی رفتاری برای زوج ها (CBT ) : این روش بر شناسایی و تغییر افکار و رفتارهای ناکارآمد تمرکز دارد و برای انواع مشکلات زوجین مانند ارتباط ناکافی، درگیری های مکرر، عدم صمیمیت و خیانت استفاده می شود.

ایماگوتراپی : این روش معتقد است که شرکای زندگی ناخودآگاه برای التیام زخم‌های عاطفی و آسیب‌های دوران کودکی به سمت یکدیگر کشیده می‌شوند.

آمادگی های لازم برای شرکت در جلسات زوج درمانی

آمادگی های لازم برای شرکت در جلسات زوج درمانی

برای گوش دادن آماده باشید : به ترس ها و نگرانی های شریک زندگی گوش دهید و سعی کنید بفهمید که چرا او نگران است.

صبور باشید: شریک زندگی شما ممکن است برای درمان به زمان نیاز داشته باشد. او را همراهی کنید .

صادق باشید: شفاف در مورد احساسات و نگرانی های خود صحبت کنید و با همدلی به دیدگاه های شریک زندگی خود گوش دهید.

بحث در مورد رابطه : با شریک زندگی در زمینه وضعیت فعلی رابطه و هر مشکل یا سوء تفاهمی که دارید گفتگو کنید. تمایل خود را برای همکاری و بهبود روابط نشان دهید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *